Çarter privat i avionit në Suedi

Aplikacioni AVIA është një aplikacion për rezervim të një aeroplani dhe ekuipazhi privat në formë onlajn

Kompania udhëheqëse dhe broker e fluturimit ajror AVIAV TM ( Cofrance SARL) prezantoi produktin e saj unik : Aplikacionin Çarter AVIA . Ky aplikacion të lejon të rezervosh një aeroplan privat duke mos kontaktuar paraprakisht një menaxher.
Marrja me qera e një avioni privat është një shërbim i shumë kërkuar nga njerëzit e biznesit të cilët kërkojnë fluturime individuale në një mjedis të rehatshëm dhe me reputacion . Tek aplikacioni Avia Charter mund të zgjedhni modelin e aeroplanit sipas nivelit të çmimit dhe konformitetit që ofron . Nëpërmjet të një klikimi ju mund të shikoni të gjithë aeroplanët që janë të gatshëm për të udhëtuar në atë drejtim , me fotografitë dhe përshkrimet e duhura që të lejojnë të jesh i mirë informuar për zgjedhjen që do bësh .
Këtë aplikacion mund ta shkarkoni në web faqen zyrtare të AVIA APP . Ai përfshin të gjithë flotën e aeroplanëve privat nga e gjithë bota , që i’u mundëson juve të zgjidhni duke vlerësuar të gjitha kriteret dhe të jeni të sigurt që asgjë nuk do t’iu mungojë nëse shfrytësoni një aeroplan më të shtrenjtë ose më pak të rehatshëm .
Të gjithë dizejnatorët e modeleve më të reja dhe më të fundit të aeroplanëve tani më janë në shërbimin tënd : Bombardier , Embraer , Sukhoi Superjet , Pilarus , Fokker , Saab , Cesna , Aviacioni Dasault , Gulstream , Beechraft dhe shumë të tjerë. Vetëm me një klikim dhe ti mund të vlerësosh dhe krahasosh karakteristika teknike dhe konfigurimet e kabinës ..

Për cfarëdo lloj pyetje , Ju lutem kontaktoni AVIAV TM!

Nëqoftëse nuk jeni të sigurt se cilin nga opsionet tona të zgjidhni , kontaktoni menaxherin e AVIAV TM ( Cofrance SRL ) nëpërmjet web faqes ose telefonit . Ekspertët tanë do t’iu japin këshillat e duhura dhe do t’iu rekomandojnë një aeroplan biznesor privat që i plotëson të gjithë dëshirat e juaja .
Tek aplikacioni për marrje me qera të nje aeroplani dhe ekuipazhi privat gjendet një bisedë online ku mund të konsutohesh me një specialist , të diskutosh të gjitha detajet dhe të pyesësh mbi të gjitha pyetjet përpara se të rezervosh fluturimin .Menaxherët e AVIAV TM (Cofrance SARL ) janë të disponueshën dhe të gatshëm për plotësimin e çdo dëshire të klientëve .
Nëse është e nevojshme , së bashku me udhëtimin ti mund të rezervosh një transferim nga aeroporti , prokurosh një vizë , të rezervosh një udhëheqës ose recepsionist tek aeroporti , të rezervosh një hotel dhe të porosisësh drekën që do të shërbehet në dhomë nga restoranti yt i preferuar , dhe shumë gjëra të tjera . AVAIV TM (Cofrance SARL) do të ofrojë të gjithë llojet e shërbimeve dhe asistencës gjatë udhëtimit .

ÇARTERI AVIA- I REHATSHËM , I PËRSHTATSHËM DHE EFIKAS

Shkarkoni aplikacionin AVIA APP prej formatit që gjendet në web faqen zyrtare të AVIA APP dhe rezervo kudo dhe në çdo kohë një aeroplan privat . Kuptohet që gjithmonë është më mirë që porosia të bëhet paraprakisht , mirëpo në raste urgjente është e mundur që të përgatitet aeroplani së bashku me bordin për përiudhë tre orë pas bërjes së rezervimit .
Ju mund të porosisni një aeroplan biznesi me një fluturim direkt për secilin drejtim të dëshiruar .
Fluturimet dytësore do të ofrohen si një alternativë ekonomike ose në rast se nuk ka ndonjë mundësi tjetër ( si për shembull , në lokacionin e destinacionit tuaj nuk ekziston një aerport ndërkombëtar ). Që të realizoni një rezervim të tillë ju duhet të përcaktoni pikat e nisjes dhe arritjes , numrin e udhëtarëve dhe datat e udhëtimit . Nëse është e nevojshme duhet të shënoni edhe masën mesatare të bagazhit dhe vlerën e bugjetit tuaj . Një sistem i duhur filtrimi do të ndihmojë që ju të zgjidhni opsionin e dëshiruar në bazë të kritereve të ndryshme .
Supozohet se marrja me qera e një aeroplani privat nënkupton një nivel të lartë rehatie dhe shërbimi . Megjithatë nëse doni të kurseni para ose të kërkoni një lloj luksi të veçantë do të bëni mirë që menjëherë të kontaktoni menaxherin e AVIAV TM (Cofrance SARL) . Ky veprim askap nuk të obligon për lidhjen e një kontrate , përkundrazi një ndihmë nga një ekspert do të kursente kohën që do të kaloje për të bërë kërkimet e nevojshme .
Aplikacioni onlajn ÇARTER AVIA , për marrjen me qera të aeroplanëve dhe ekuipazhit privat është një lloj i shërbimit unik dhe të përparuar që të lejon të bësh një zgjedhje të pavarur dhe të sukseshme për aeroplanin . Ai është i rehatshëm , i përshatshëm dhe efikas së bashku me ndihmën e një eksperti që është në dispozicion në çdo kohë . Industria e aviacionit biznesor zhvillohet vazhdimisht dhe AVIAV TM (Cofrance SARL) asnjëherë nuk dështon në ofrimin e e një shërbimi të lartë dhe të përshatshëm për konsumatorët .

06000, 29 Rue de France, Nice, France
+33 629-961-135
+7 (495) 4813905
va@aviav.ru
 +7 (495) 4813905 (MSK)
 +7 (812) 3091786 (SPB)
 +7 (4232) 02-27-32 (Vadivostok)
 +7 (4212) 51-62-42 (Khabarovsk)
 +7 (863) 209-86-36 (Rostov-on-Don)
 +7 (391) 989-80-22 (Krasnoyarsk)
 +7 (8452) 75-42-85 (Saratov)
 +7 (351) 220-83-53 (Chelyabinsk)
 +7 (3472) 25-75-60 (Ufa)
 +7 (8722) 52-23-02 (Makhachkala)
 +7 (8442) 45-96-62 (Volgograd)
 +7 (843) 202-36-61 (Kazan)
 +7 (8622) 59-34-85 (Sochi)
 +7 (8342) 22-34-39 (Saransk)
 +7 (831) 261-35-11 (Nizhniy Novgorod)
 +7 (343) 339-49-79 (Ekaterinburg)
 +7 (846) 229-53-66 (Samara)
 +7 (401) 220-01-31 (Kaliningrad)

 +38 (044) 3921436 (KIEV)
 +7 (727) 3495174 (ALMATY) Австралия, Сидней Australia Sydney +61283171135
Австрия Austria +436703090145
Аргентина Буэнос-Айрес Argentina Buenos Aires +541152175805
Бельгия, Брюссель Belgium Brussels +3225800326
Болгария, София Bulgaria Sofia +35924928707
Бразилия Сан-Паулу Brazil Sao Paulo +551142105512
Венгрия Hungary +36212010070
Германия, Гамбург Germany Hamburg +494067524020
Голландия Netherlands +31851110175
Греция, Афины Greece Athens  +302112340685
Грузия Тбилиси +995322420374
Дания Denmark +4578768420
Израиль. Тель-Авив Israel Tel Aviv +97233741152 Ирландия Дублин Ireland Dublin +35319069301
Исландия Iceland +3546324080
Испания Spain +34902042542
Кипр Никосия Cyprus  Nicosia +35722008295
Китай, Пекин China Beijing +861085241232
Кыргызстан, Бишкек +996312962634
Латвия Рига Latvia Riga  +37167881565
Литва Lithuania +37070066035
Люксембург Luxemburg +35220301642
Мальта Malta +35620341636
Новая Зеландия, Окланд New Zealand Auckland +6498844108
Норвегия Norway +4785295030
Польша Варшава Poland Warsaw +48222129450
Португалия Portugal +351300509075
Румыния Бухарест Romania Bucharest +40312295945
Сингапур Singapore +6531591006
Словения Любляна Slovenia Ljubljana +38617778615
США Нью-Йорк USA New York +19292141225
Таджикистан +992427889956
Turkey, Antalya Турция, Анталия +902429001838
Финляндия, Хельсинки Finland Helsinki +358942704070
Хорватия Загреб Croatia Zagreb +38517757300
Чешская Республика, Прага Czech Republic Prague +420234261802
Швеция Sweden +46107502375
Швейцария Цюрих Switzerland Zurich +41435500260
Эстония, Таллин Estonia Tallinn +3726346315
United Kingdom London +442038074521
Япония Токио Japan Tokyo +81345208993
AVIA APP