Çfarë mund të jetë më mirë se të keni aeroplanin tuaj? Ndoshta, të kesh një aeroplan të  vërtetë në xhepin tënd!

Tingëllon si një mrekulli, por aplikacioni celular AVIAV, i zhvilluar rishtazi nga TM (Cofrance SARL), e bën atë një realitet. Të gjithë çfarë ju duhet të bëni është të shkarkoni aplikacionin në telefonin tuaj të mençur nga AppStore dhe të filloni ta përdorni atë. Ky aplikacion i avancuar teknologjikisht dhe  ju mundëson të merrni me qera një avion, të zgjidhni çdo model avioni sipas kërkesave tuaja dhe dëshirës, ose kontrolloni parashikimin e motit për rrugën e planifikuar.

Përfitimet e përdorimit të aplikacionit AVIA Charter

Ekipi ynë ka bërë përpjekje të mëdha dhe ka futur teknologjinë e fundit vetëm për t’u siguruar që klientët tanë tani mund:

  • Të rezervojnë një aeroplan privat për çdo destinacion në botë.
  • Kërkesën bëjeni personalisht – nuk kërkohet asnjë ndihmë ose thirrje e panevojshme.
  • Zgjidhni një aeroplan biznesi duke futur parametra të caktuar. Kjo do të ishte shumë e lehtë, dhe ju vetëm duhet të specifikoni gjatësinë e fluturimit, kapacitetin e udhëtarëve dhe llojin e aeroplanit.
  • Zgjidhni midis modeleve më të përparuara të avionëve me të dhëna të dëshmuara në industrinë e aviacionit : Bombardier, Embraer, Sukhoi Superjet, Foker, Cesna, Aviacion Dasault, Gulfstream, Beçcraft.

Самолет в кармане

  • Sigurohuni që të gjithë mjetet fluturuese janë të mirëmbajtura në kushte të mira operimi dhe gjithmonë mbështeteni në ekuipazhin profesional udhëheqës i bordit. AVIAV TM (Cofrance SARL) bashkëpunon vetëm me ofruesit të besuar dhe dëshmuar të  shërbimeve ajrore.
  • Shtoni shërbime shtesë: transferta ndërmjet aeroporteve , përfshirë taksi ajrore; ushqim në bord , porositje e ushqimieve dhe pijet tuaja të preferuara nga restorantet; dekorim të brendshëm nëqoftëse keni ndonjë ngjarje  të veçantë, akomodim  të rehatshëm, shërbime nga një udhërrëfyes dhe një përkthyesi gjatë udhëtimit.
  • Mbani nën kontrollë kushtet e motit përgjatë rrugës tuaj, pasi ky aplikacion i zgjuar do t’ju ndihmojë të përpunoni itinerarin më të mirë dhe t’ju paralajmërojnë paraprakisht për zonat e turbulencës dhe ndryshimet në kushtet atmosferike gjatë fluturimit tuaj. Me AVIA Charter, edhe kundërshtarët më të mëdhenjë të fluturimeve do të ndjehen të sigurt, pasi aplikacioni i mban ato të azhurnuar për situatën jashtë avionit – temperaturën dhe kushtet e tjera të motit. Përveç kësaj, pilotët e aeroplanëve privat  janë shumë të shoqërueshëm dhe gjithmonë të lumtur për të ndarë disa specifika të punës së tyre. Pra, mos hezitoni t’i pyesni se çfarë manovrimi po ekzekutojnë tani ose kur planifikohet të ndodhë aterimi . Ju vështirë se mund të komunikoni në të njëjtën mënyrë me pilotët në fluturimet e rregullta komerciale, për shkaqe të qarta sigurie. AVIAV TM (Cofrance SARL) inkurajon komunikimin miqësor në bord pa asnjë rrezik për sigurinë dhe mbrojtjen tuaj .

Karakteristikat e aplikacionit AVIA Çarter

Aplikacioni mobil AVIA Charter ju bën të ndiheni sikur keni një aeroplan privat në xhepin tuaj. Pse jo?

Ju tashmë keni një iPhone. Hapni aplikacionin,

  • Klikoni në menynë a aplikacionit opcionin “Rezervojë”
  • Specifikoni pikat e nisjes dhe destinacionit.
  • Specifikoni datën dhe kohën në të cilën aeroplani duhet jetë gati në shërbimin tuaj.

Nëse keni një model  të preferuar aeroplani , thjesht zgjidhni atë nga lista. Nëse keni dyshime në lidhje me cilën avion do të zgjidhni, provoni opsionin e përzgjedhjes bazuar në parametra të caktuar, ose kërkoni një  bisedë telefonike nga menaxheri i AVIAV TM (Cofrance SARL) i cili do t’ju japë të gjithë udhëzimet që i’u nevojiten.

Самолет в кармане

Pas përfundimit të kompletimit të procedurave të prenotimit, e gjitha që ju duhet është të  bëni është të arrini  në terminalin VIP  15 minuta para kohës së nisjes dhe pas procedurave të kontrollit të lehtë thjesht të hipni në aeroplan dhe të shijoni rehatinë.

AVIAV TM (Cofrance SARL) gjithmonë është  relevant  dhe i rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve të kualitetit të lartë dhe të përshtatshëm onlajn për klientët e saj. Aviacioni i biznesit po rritet me shpejtësi dhe nga asgjë tjetër veçse nga teknologjia e fundit dhe agjentët më të suksesshëm të rezervimeve ajrore . Rezervimi i një fluturimi me AVIA Charter është i lehtë dhe realizoet  vetëm me disa klikime. Kur bën një kërkesë, mund të shihni një flotë të gjerë avionësh në mbarë botën. Zgjedhjen tuaj bëjeni sipas kritereve të specifikuara .

AVIA Charter – i përshtatshëm, i thjeshtë, i  besueshëm dhe në hap me kohën .