Archive May 2018

Чудни вистинити  што треба да ги знаете за патувањето со авион

Поистине странные факты, которых вы не знали об авиаперелетах

Внимавајте,  ако се вознемирувате : од мртвите тела па до ударите од  гром. Еве 18 факти кои може да предизвикаат да се вратите од  следниот  лет. За среќа, летањето, особено со приватен авион, е еден од најбезбедните начини за патување (се разбира ако не сте се откажувале од летањето ).

Read More