Верувајте им на професионалците

Летавте со нас повеќе од 15 години. Авиав ТМ е член на професионални здруженија на авијации многу години, како што се:

За Cofrance SARL (AVIAV TM)

Cofrance SARL (AVIAV TM) е водечки воздушен брокер за воздухопловство кој беше основан во Ница пред 10 години. Сега оваа француска компанија има претставништва и бизнис администрација во 117 различни земји низ целиот свет. Нашите клучни специјализирани области се : бизнис, медицинска и карго авијација. Ние обезбедуваме следниве услуги:
   
 • Резервации со авион и хеликоптер
 •  
 • Изградба, продажба, поправка и приспособување на воздухопловни средтсва
 •  
 • Комерцијално управување (поддршка и одржување на воздухопловни средства и хеликоптери)
 •  
 • Обезбедување на бродови и авиони,
 •  
 • Правна поддршка (решавање на главни спорови поврзани со аеродроми и авиокомпании)
 •  
 • Консултации со стручни лица за воздухопловство.
Cofrance SARL (AVIAV TM) има активности на пет континенти. Како најголем лидер на пазарот, компанијата има воспоставено соработка со водечки корпорации во светот, аеродроми и авиопревозници. Имаме пристап до повеќе од 100.000 авиони и нудиме бизнис, медицински и транспортни услуги за поединци и организации. Виталиј Архангелски, е основач и извршен директор на Cofrance SARL (AVIAV TM) во авијацискиот бизнис веќе 20 години. Во текот на овој период, неговата компанија има стекнато искуство во воздухопловни и аеродромски операции во Европа, Русија и низ целиот свет. Денес, седиштето се наоѓа во центарот на Ница, веднаш до легендарниот хотел Негреско. Осигурителното и кредитното работење на компанијата е регулирано од француската државна власт  ORIAS (N 14005763) и е сертифицирана по стандардите  ISO 9000. Во своето работење, компанијата се придржува до принципот TQM (Total Quality Management Општо управување со квалитет ). Cofrance SARL (AVIAV TM) е член на меѓународно признати авијациски здруженија и тоа:
   
 • EBAA (Европската асоцијација за бизнис во воздухопловството),
 •  
 • НБАА (Национално здружение за воздухопловство),
 •  
 • EBAA (Европска асоцијација за бизнис во воздухопловството – Франција)
– Нивото на квалитетот на услугите и стандардите за безбедност се проверени и сертифицирани од водечките меѓународни професионални организации:
   
 • Виверн ЛТД (Водач за безбедност на летањето),
 •  
 • ARGUS International (Мултинационална компанија со мултилатерална нивоа на ревизија),
– Таа е најголем  учесник во шоуто како  најпознат индустриски за претставување  за 7 години по ред, – Ги исполнува меѓународните барања за индустријата; – Ги следи политиките на AML со користење на модерни KYC процедури. Нашите главни договори се затворени преку клучните правни практики во Лондон, Париз, Токио и Вашингтон. Клиентските средства се депонираат во посебни сметки на клиентите во CIC Банк во Франција и сите се регистрирани во CERES регистрите  во Франција. Cofrance SARL (AVIAV TM) има 20 милиони долари во осигурување за покривање на трошоците во случај на професионална компензација. Компанијата обезбедува подршка преку членска картичка за авијација за секоја трансакција извршена од секој член. Најновите  електронски услуги овозможуваат највисоко безбедносно ниво за клиентите . Водечките експерти во индустријата се достапни за нашите клиенти цело време. Cofrance SARL (AVIAV TM) е вашиот неопходен партнер во авијацискиот бизнис.
06000, 29 Rue de France, Nice, France

Нашите канцеларии

Aéroport de Saint-Tropez
(IATA: LTT, ICAO: LFTZ)

Aéroport de Cannes-Mandelieu
(IATA: CEQ, ICAO: LFMD)

54 Rue de France, 06000 Nice, Франция

Nice Côte d'Azur airport
(IATA: NCE, ICAO: LFMN)

Jet.Mt - c/o Rosemont Malta Ltd Tigne Place Block 12 Office 2/2 Tigne Street, Tas-Sliema SLM 3173, Мальта

 +7 (495) 4813905 (MSK)
 +7 (812) 3091786 (SPB)
 +7 (4232) 02-27-32 (Vadivostok)
 +7 (4212) 51-62-42 (Khabarovsk)
 +7 (863) 209-86-36 (Rostov-on-Don)
 +7 (391) 989-80-22 (Krasnoyarsk)
 +7 (8452) 75-42-85 (Saratov)
 +7 (351) 220-83-53 (Chelyabinsk)
 +7 (3472) 25-75-60 (Ufa)
 +7 (8722) 52-23-02 (Makhachkala)
 +7 (8442) 45-96-62 (Volgograd)
 +7 (843) 202-36-61 (Kazan)
 +7 (8622) 59-34-85 (Sochi)
 +7 (8342) 22-34-39 (Saransk)
 +7 (831) 261-35-11 (Nizhniy Novgorod)
 +7 (343) 339-49-79 (Ekaterinburg)
 +7 (846) 229-53-66 (Samara)
 +7 (401) 220-01-31 (Kaliningrad)

 +38 (044) 3921436 (KIEV)
 +7 (727) 3495174 (ALMATY) Австралия, Сидней Australia Sydney +61283171135
Австрия Austria +436703090145
Аргентина Буэнос-Айрес Argentina Buenos Aires +541152175805
Бельгия, Брюссель Belgium Brussels +3225800326
Болгария, София Bulgaria Sofia +35924928707
Бразилия Сан-Паулу Brazil Sao Paulo +551142105512
Венгрия Hungary +36212010070
Германия, Гамбург Germany Hamburg +494067524020
Голландия Netherlands +31851110175
Греция, Афины Greece Athens  +302112340685
Грузия Тбилиси +995322420374
Дания Denmark +4578768420
Израиль. Тель-Авив Israel Tel Aviv +97233741152 Ирландия Дублин Ireland Dublin +35319069301
Исландия Iceland +3546324080
Испания Spain +34902042542
Кипр Никосия Cyprus  Nicosia +35722008295
Китай, Пекин China Beijing +861085241232
Кыргызстан, Бишкек +996312962634
Латвия Рига Latvia Riga  +37167881565
Литва Lithuania +37070066035
Люксембург Luxemburg +35220301642
Мальта Malta +35620341636
Новая Зеландия, Окланд New Zealand Auckland +6498844108
Норвегия Norway +4785295030
Польша Варшава Poland Warsaw +48222129450
Португалия Portugal +351300509075
Румыния Бухарест Romania Bucharest +40312295945
Сингапур Singapore +6531591006
Словения Любляна Slovenia Ljubljana +38617778615
США Нью-Йорк USA New York +19292141225
Таджикистан +992427889956
Turkey, Antalya Турция, Анталия +902429001838
Финляндия, Хельсинки Finland Helsinki +358942704070
Хорватия Загреб Croatia Zagreb +38517757300
Чешская Республика, Прага Czech Republic Prague +420234261802
Швеция Sweden +46107502375
Швейцария Цюрих Switzerland Zurich +41435500260
Эстония, Таллин Estonia Tallinn +3726346315
United Kingdom London +442038074521
Япония Токио Japan Tokyo +81345208993
AVIA APP