Besoji profesionistëve

Ju fluturoni me ne për mbi 15 vjet. Aviav TM ka qenë anëtar i shoqatave profesionale të aviacionit për shumë vite, të tilla si:

Rreth Cofrance SARL ( AVIAV TM )

Cofrance SARL ( AVIAV TM ) është udhëheqës broker në aviacionin ajror që u krijua në Nisë para 10 vjetëve . Tani kjo kompani franceze ka zyra përfaqësuese dhe administrim biznesor në 117 vende të ndryshme të botës . Fushat tona kryesore të specializimit janë  : biznesi, aviacioni mjekësor dhe i ngarkesave. Ne ofrojmë shërbimet e mëposhtme:
   
 • Rezervime me avion dhe helikopter
 •  
 • Ndërtim , shitje, riparim dhe përshtatje të avionëve
 •  
 • Menaxhimin komercial (përkrahja dhe mirëmbajtja e aeroplanëve dhe helikopterëve)
 •  
 • Sigurimin e anijeve dhe avionëve,
 •  
 • Mbështetje ligjore (zgjidhja e mosmarrëveshjeve kryesore që përfshijnë aeroportet dhe linjat ajrore)
 •  
 • Konsultim nga ana e ekspertëve të aviacionit
Cofrance SARL (AVIAV TM) operon në pesë kontinente. Si udhëheqës  më i madh i tregut, kompania ka ndërtuar bashkëpunim me korporatat udhëheqëse në botë, aeroportet dhe transportuesit ajror. Kemi çasje në më shumë se 100 mijë aeroplanë dhe ofrojmë fluturime biznesi, mjekësore dhe shërbim transporti për individë dhe organizata. Vitaly Arkhangelsky, themeluesi dhe drejtor ekzekutiv i Cofrance-s SARL (AVIAV TM), është në biznesin e aviacionit për 20 vjet me radhë . Gjatë gjithë kësaj periudhe, kompania e tij ka fituar përvojë në operimet e aeroplanëve dhe aeroporteve në Evropë, Rusi dhe në mbarë botën. Sot, zyra qendrore është e vendosur në qendër të Nisës, pranë hotelit legjendar Negresko (Negresco). Biznesi i sigurimeve dhe kredive të kompanisë rregullohet nga organizata shtetërore franceze ORIAS (N 14005763) dhe është e certifikuar me standartet ISO 9000. Në operacionet e saj, kompania i përmbahet parimit TQM-CPM (Cilësia e Përgjithshme e Menaxhimit). Cofrance SARL (AVIAV TM) është anëtare e shoqatave të aviacionit të njohura  ndërkombëtarisht siq janë në vijim:
   
 • EBAA (Shoqata Evropiane e Aviacionit të Biznesit),
 •  
 • NBAA (Shoqata Kombëtare e Aviacionit të Biznesit),
 •  
 • EBAA (Shoqata Evropiane e Aviacionit të Biznesit – Francë)
– Niveli i cilësisë së shërbimit dhe standardet e sigurisë janë inspektuar dhe vërtetuar nga organizatat kryesore profesionale ndërkombëtare:
   
 • Vyvern Ltd. (Lideri i sigurisë së fluturimit),
 •  
 • ARGUS Ndërkombëtar (Një kompani shumëkombëshe dhe me një auditim nivelësh të shumëllojshëm ),
– Pjesëmarrësi më i lartë në shfaqjet –  show më të famshme  të industrisë për 7 vjet me radhë  , – Plotëson kërkesat ndërkombëtare të industrisë; – Ndjek politikën e AML-së duke përdorur procedurat moderne të KYC-së. Marrëveshjet tona më të mëdha realizohen nëpërmjet praktikave kryesore ligjore në Londër, Paris, Tokio dhe Uashington. Fondet e klientëve depozitohen me llogari të posaçme të klientëve në Bankën CIC në Francë me të gjitha regjistrat  e menaxhuar nga CERES në Francë. Cofrance SARL (AVIAV TM) ka 20 milionë dollarë sigurim për të mbuluar shpenzimet në rast të dëmshpërblimit profesional. Kompania ofron mbështetje me anë të kartës së anëtarësimit të aviacionit për çdo transaksion që kryen secili anëtar. Shërbimet elektronike të nivelit të fundit mundësojnë sigurinë më të lartë të klientëve në nivelet e sigurisë. Ekspertët kryesorë të industrisë janë në dispozicion të klientëve tanë gjatë gjithë kohës. Cofrance SARL (AVIAV TM) është partneri juaj i domosdoshëm në biznesin e aviacionit.
06000, 29 Rue de France, Nice, France

O nas - Pisarne in telefoni Avia App

Aéroport de Saint-Tropez
(IATA: LTT, ICAO: LFTZ)

Aéroport de Cannes-Mandelieu
(IATA: CEQ, ICAO: LFMD)

54 Rue de France, 06000 Nice, Франция

Nice Côte d'Azur airport
(IATA: NCE, ICAO: LFMN)

Jet.Mt - c/o Rosemont Malta Ltd Tigne Place Block 12 Office 2/2 Tigne Street, Tas-Sliema SLM 3173, Мальта

 +7 (495) 4813905 (MSK)
 +7 (812) 3091786 (SPB)
 +7 (4232) 02-27-32 (Vadivostok)
 +7 (4212) 51-62-42 (Khabarovsk)
 +7 (863) 209-86-36 (Rostov-on-Don)
 +7 (391) 989-80-22 (Krasnoyarsk)
 +7 (8452) 75-42-85 (Saratov)
 +7 (351) 220-83-53 (Chelyabinsk)
 +7 (3472) 25-75-60 (Ufa)
 +7 (8722) 52-23-02 (Makhachkala)
 +7 (8442) 45-96-62 (Volgograd)
 +7 (843) 202-36-61 (Kazan)
 +7 (8622) 59-34-85 (Sochi)
 +7 (8342) 22-34-39 (Saransk)
 +7 (831) 261-35-11 (Nizhniy Novgorod)
 +7 (343) 339-49-79 (Ekaterinburg)
 +7 (846) 229-53-66 (Samara)
 +7 (401) 220-01-31 (Kaliningrad)

 +38 (044) 3921436 (KIEV)
 +7 (727) 3495174 (ALMATY) Австралия, Сидней Australia Sydney +61283171135
Австрия Austria +436703090145
Аргентина Буэнос-Айрес Argentina Buenos Aires +541152175805
Бельгия, Брюссель Belgium Brussels +3225800326
Болгария, София Bulgaria Sofia +35924928707
Бразилия Сан-Паулу Brazil Sao Paulo +551142105512
Венгрия Hungary +36212010070
Германия, Гамбург Germany Hamburg +494067524020
Голландия Netherlands +31851110175
Греция, Афины Greece Athens  +302112340685
Грузия Тбилиси +995322420374
Дания Denmark +4578768420
Израиль. Тель-Авив Israel Tel Aviv +97233741152 Ирландия Дублин Ireland Dublin +35319069301
Исландия Iceland +3546324080
Испания Spain +34902042542
Кипр Никосия Cyprus  Nicosia +35722008295
Китай, Пекин China Beijing +861085241232
Кыргызстан, Бишкек +996312962634
Латвия Рига Latvia Riga  +37167881565
Литва Lithuania +37070066035
Люксембург Luxemburg +35220301642
Мальта Malta +35620341636
Новая Зеландия, Окланд New Zealand Auckland +6498844108
Норвегия Norway +4785295030
Польша Варшава Poland Warsaw +48222129450
Португалия Portugal +351300509075
Румыния Бухарест Romania Bucharest +40312295945
Сингапур Singapore +6531591006
Словения Любляна Slovenia Ljubljana +38617778615
США Нью-Йорк USA New York +19292141225
Таджикистан +992427889956
Turkey, Antalya Турция, Анталия +902429001838
Финляндия, Хельсинки Finland Helsinki +358942704070
Хорватия Загреб Croatia Zagreb +38517757300
Чешская Республика, Прага Czech Republic Prague +420234261802
Швеция Sweden +46107502375
Швейцария Цюрих Switzerland Zurich +41435500260
Эстония, Таллин Estonia Tallinn +3726346315
United Kingdom London +442038074521
Япония Токио Japan Tokyo +81345208993
AVIA APP