Водечка компанија и авио-брокер AVIAV TM (Cofrance SARL) го претстави својот уникатен производ: Апликацијата  AVIA Чартер  . Оваа апликација ви овозможува да резервирате приватен авион без претходно да го контактирате менаџерот.

Изнајмување на приватен авион е многу баран сервис од деловни луѓе кои бараат одделни летови во удобна и реномирана средина.Со  апликацијата “Авиа чартер” може да го изберете моделот на авионот според нивото на цените и усогласеноста што ја нуди. Преку избор можете да ги видите сите авиони кои се подготвени да патуваат во таа насока, со слики и описи соодветно да ви дозволи да бидете добро информирани за изборот што ќе го направите.

Оваа апликација можете да ја преземете на официјалната веб страница на AVIA APP. Во неа е вклучена целата флота на приватни авиони низ светот, која ви овозможува да изберете оценување според  сите критериуми и да бидете сигурни дека ништо нема да се пропушти ако користете поскап авион или помалку удобен.

Сите дизејнатори на најновите модели и најновите авиони веќе се во ваша услуга: Bombardier, Embraer, Сухој Superjet, Pilarus, Фокер, Saab, Cesna, воздухопловство Dasault, Gulstream, Beechraft и многу други. Само со еден клик вие  може да ги оцените и споредите техничките карактеристики и поставките на кабината.

За било какви прашања, контактирајте со AVIAV TM!

Ако не сте сигурни која од нашите опции можете да ја изберете, контактирајте го AVIAV TM менаџерот (Cofrance SRL) преку веб-страница или телефон. Нашите експерти ќе ви дадат вистински совет и ќе ви препорачаат приватен деловен авион кој ќе ги задоволи сите ваши желби.

Во барањето за изнајмување приватен авион и членови на екипажот може да се најде опција  за  онлајн разговор, каде што може да се консултираш со специјалист и да разговарааш за сите детали, да бараш одговор за сите твои прашања  пред да се резервира летот .Управителите од AVIAV ТМ (Cofrance SARL) се достапни  24 часа неделно и подготвени да ги задоволат желбите на клиентите.

Ако е потребно, заедно со патувањето може да се резервира шатл од аеродромот, да потврдиш  виза,  да резервираш водич или рецепционер на аеродромот, да се резервира хотел и ручек од твојот омилен ресторант и истиот да ви се служи во соба. AVAIV TM (Cofrance SARL) ќе ги обезбеди сите видови патни и помошни  услуги .

АВИА ЧАРТЕР  – ОДГОВОРЕН, ЦЕЛИСХОДЕН  И ЕФЕКТИВЕН

Преземете ја форматот  од апликацијата AVIA APP  на официјалната веб страница на AVIA APP и резервирајте приватен авион  од секаде и во секое време . Секако, секогаш е подобро пораката да биде направена однапред, но во итен случај е можно да се подготви авионот заедно со бордот  три часа по резервацијата.

Можете да ресервирате  бизнис авион со директен лет за секоја посакувана дестинација.

Секундарните летови ќе бидат понудени како економска опција или ако нема друга опција (на пример, на вашата дестинација нема меѓународен аеродром). За да направите таква резервација мора да ги одредите појдовните и пристигнатите дестинации , бројот на патници и датумите на патување. Доколку е потребно, треба да ја забележите и просечната големина на багажот и вредноста на вашиот буџет. Соодветен систем за филтрирање ќе ви помогне да ја изберете саканата опција врз основа на различни критериуми.

Се претпоставува дека изнајмувањето на приватен авион значи високо ниво на удобност и услуга. Меѓутоа, ако сакате да заштедите пари или да побарате посебен луксуз, веднаш треба да контактирате со AVIAV TM (Cofrance SARL). Оваа акција не ве обврзува да потпишете договор, туку, експертската помош ќе ви го поштеди времето потребно за да ги направите потребните пребарувања.

АВИА Чартер  апликацијата за изнајмување на воздухоплови и приватни членови на екипажот е еден вид уникатна и напредна услуга која ви овозможува да направите независен и успешен избор за авионот. Одговорен , целисходен и  ефективен заедно со помош на експерт кој е достапен во секое време. Бизнис-авијациската индустрија постојано се развива и AVIAV TM (Cofrance SARL) секогаш успева да испорача висококвалитетен и пријателски ориентиран сервис.