За да резервирате хеликоптер сами, земете го вашиот iPhone и отворете ја модерената и лесната апликација  креиран од AVIAV TM (Cofrance SARL). Оваа услуга за меѓусебно користење ќе ви овозможи да ги направите вашите соништа вистински. Можеби, долго време размислувавте за:

 • Место за разгледување над вашиот роден град или друго место кој е во вашите интереси,
 • Импресионирајте се со поглед на „Окова Птица„ над неверојатни места и околни области;
 • Реализирајте деловна средба на бордот на хеликоптерот и со тоа не губете време за трансфер од и до аеродромот;
 • Или само за едно добро селфи слика  одозгора

Сите овие се можни со услугата за резервација на хеликоптер преку апликацијата AVIA Charter.

Предности од користење на Апликацијата  AVIA Charter

 • Брзина и удобност
 • Голем избор од најдобрите хеликоптери од најпознатите светски производители: Робинсон, Сикорски, Еврокоптер, Бел, Ми-8, Агуста и многу други.
 • Можност за избор на соодветен модел преку внесување на одредени параметри – сите сами, без консултации со нашите менаџери. Параметрите вклучуваат капацитет на патници, опсег на лет и надморска височина, тип на терен, временски услови.
 • Јачина и одлични технички параметри на сите хеликоптери достапни за изнајмување. Сите авиони подлежат на задолжително закажано одржување и неопходна поправка.
 • Брза резервација: понекогаш е можно да имате подготвено хеликоптер во вашата услуга во рок од само 3 часа откако ќе ја користите апликацијата. Веднаш штом ќе кликнете на посакуваниот хеликоптерски модел во AVIA Charter, нашиот менаџер ќе ве повика назадза ваша прецизност во врска со деталите и да ја потврдите резервацијата.
 • Сервисот за чартер хеликоптери е достапен 24/7 од било каде – канцеларија, дом, хотел низ целиот свет.

До вертолета рукой подать

 • Апликацијата е визуелно привлечна и едноставна за користење дури и за неискусни корисници. Менито има виртуелни клучеви и симболи. Сега, дури и дете може да резервира хеликоптер – се разбира не е играчка, туку вистински и сигурен.
 • Информации за временските услови во областа на планираниот лет кој овозможува преземање на неопходни мерки на претпазливост за претстојните патувања во случај на дожд, екстремна топлина или силен ветер. Ова е особено важно за оние што се плашат од летање. Времето е секогаш сериозно разгледувано кога станува збор за хеликоптери.

Како да резервирате хеликоптер преку AVIA Charter –  водич кој кажува чекор по чекор

Што треба да направите за да почнете да уживате во сите услуги и привилегии за современо изнајмување на авиони:

 1. Преземете ја апликацијата AVIA Charter дизајнирана од брокер на авиокомпанијата AVIAV TM (Cofrance SARL) од AppStore.
 2. Изберете го јазикот на кој ќе ги добиете и внесете информации.
 3. Наведете ги датумите за кои би сакале да резервирате хеликоптер.
 4. Наведете го периодот на изнајмување на воздухопловот, дестинација , вклучувајќи и точки на полетување и слетување.
 5. Внесете специфични параметри за да го одберете најсоодветен хеликоптер: капацитет за кревање, капацитет на патници, должина на патувањето.
 6. Цел на летот: турнеја, трансфер, одбојно деловни разговори, свечен или друг специјален настан, воздушна фотографија.
 7. Оставете ги вашите информации за контакт и очекувајте брз повик назад од надлежниот менаџер AVIAV TM. Менаџерот ќе ги утврди параметрите, ќе ја провери достапноста и ќе ја потврди резервацијата за одбраните датуми. Нашиот персонал се придржуваат до највисоките стандарди за деловна етика, дискреција и доверливост.
 8. Пристигнете на местото на полетување во назначениот ден и време.

 

За најсофистицираните

Ние сме AVIAV TM (Cofrance SARL). Како компанија, ние

 • Ја цениме нашата репутација;
 • Секогаш ги исполнуваме нашите обврски кон клиентите,
 • Користиме само најсовремена технологија,
 • Соработува само со доверливи даватели на услуги,
 • Имаме сигурни партнери низ целиот свет,
 • Може да организираме полетување и слетување на хеликоптер, дури и во најоддалечените  и тешко достапни аеродроми  насекаде на планетата. На пример, во ски-центарот на Куршевел 1850, каде што слетувањето на приватни авиони често е невозможно поради лошите временски услови, како силни ветрови и слаба видливост.

AVIA чартер од AVIAV TM е практична модерна мобилна апликација, посебно дизајнирана за нашите софистицирани клиенти кои не се задоволуваат само со најдобрите паметни телефони и најдобрите услуги за чартер.

 

Резервирајте хеликоптер на вашиот паметен телефон со AVIAV TM (Cofrance SARL)!